Particulier, projectontwikkelaar of architect. Het gesprek begint leuk en eindigt fantastisch. 

Van Vliet Bouw en Advies - Erkend leerbedrijf
Van Vliet Bouw en Advies - Bouwgarant
Van Vliet Bouw en Advies - Woningborg

Bouwbegeleiding particulieren

Het zou toch mooi zijn om een goed onafhankelijk advies over een kleine of grote verbouwing aan huis te krijgen. Van Vliet Bouw en Advies bespaart u geld en tijd met een vakkundig persoonlijk advies. 

U haalt een deadline niet?

Van Vliet Bouw en Advies wordt ingezet door projectontwikkelaars bij het risico van het niet behalen van deadlines binnen een bouwproject. Per direct ondersteunende directievoering beschikbaar. 

 

Complexe werken. Graag!

Van Vliet Bouw en Advies wordt door de aanwezige kennis en ervaring ingezet als adviseur en uitvoerder voor complexe bouwwerken. Van monumentale werken tot architectonische innovaties. 

 

2019: Meer ruimte dakopbouw

Van Vliet Bouw en Advies is dé Specialist voor het  snel en goed plaatsen van dakterrassen en dakopbouwen. Met minimale overlast voor bewoners en omwonenden. Meer woongenot en ruimte!

Contactgegevens 

Van Vliet Bouw en Advies 

Postbus 3041
2280 GA Rijswijk 

info@vanvlietbouwenadvies.nl

Afspraak maken

Aangezien directievoering en bouwprojectleiding vereisen om op de werken zelf aanwezig te zijn en zo optimaal te communiceren met onze opdrachtgevers, is Van Vliet Bouw en Advies het beste te bereiken via het centrale nummer 06-488 961 38. Bij direct telefonisch contact wordt advies gegeven en eventueel een afspraak ingepland. Van Vliet Bouw en Advies komt graag bij nieuwe opdrachten langs op de locatie waar de bouwwerkzaamheden zullen plaatsvinden. 

Uw contactpersoon: Ronald van Vliet

Formulier gebruiken

Op de pagina treft u tevens een webformulier aan. Het webformulier kan worden gebruikt als u buiten kantoortijden gerichte vragen heeft over een offerte, aanbesteding of bouwwerkzaamheden. Van Vliet Bouw en Advies voorziet u van antwoord binnen 24 uur. Stel uw vraag, elke vraag is welkom. 

Download voorwaarden COVO
Download voorwaarden UAV
Download certificaat VCA
Download Bouwbewust certificaat 2015

Formulier aanbestedingen, offertes en vragen