Onmogelijke bouwprojecten. Met tijdsdruk. Wij gaan de uitdaging direct aan. Oplossend.

Van Vliet Bouw en Advies - Erkend leerbedrijf
Van Vliet Bouw en Advies - Bouwgarant
Van Vliet Bouw en Advies - Woningborg

Bouwbegeleiding particulieren

Het zou toch mooi zijn om een goed onafhankelijk advies over een kleine of grote verbouwing aan huis te krijgen. Van Vliet Bouw en Advies bespaart u geld en tijd met een vakkundig persoonlijk advies. 

U haalt een deadline niet?

Van Vliet Bouw en Advies wordt ingezet door projectontwikkelaars bij het risico van het niet behalen van deadlines binnen een bouwproject. Per direct ondersteunende directievoering beschikbaar. 

 

Complexe werken. Graag!

Van Vliet Bouw en Advies wordt door de aanwezige kennis en ervaring ingezet als adviseur en uitvoerder voor complexe bouwwerken. Van monumentale werken tot architectonische innovaties. 

 

2019: Meer ruimte dakopbouw

Van Vliet Bouw en Advies is dé Specialist voor het  snel en goed plaatsen van dakterrassen en dakopbouwen. Met minimale overlast voor bewoners en omwonenden. Meer woongenot en ruimte!

Moeilijk bereikbare werken. Geen enkel probleem. 

Het zijn niet de meest gewilde opdrachten binnen de branche. Bouwwerkzaamheden op moeilijk bereikbare locaties. Dit kan zijn midden in het stadscentrum, maar ook locaties die door de aanwezige beperkte infrastructuur moeilijk bereikbaar zijn. Van Vliet Bouw en Advies heeft in de afgelopen decennia vele opdrachten volbracht, waarbij bouwwerkzaamheden in zeer moeilijke omstandigheden zijn verricht. Samen met enkele gespecialiseerde partners met vakkennis hebben wij de klus geklaard. Dit kan bestaan uit de volledige directievoering tot deelprojecten of uitvoering van de werkzaamheden. Bouwwerkzaamheden op moeilijk bereikbare locaties: Van Vliet Bouw en Advies heeft deze opdrachten graag. Zo heeft Van Vliet Bouw en Advies goede referenties, waaronder het verbouwen van een bioscoop, theater, indoorsporthal, casino enzovoorts.. 

Bijzondere werken. Van monumentaal tot kunst. 

Van Vliet Bouw en Advies is inzetbaar voor zogenaamde bijzondere werken. Hierbij kan worden gedacht aan monumentale en 'kunstige' bouwprojecten, waarbij vakwerk- en kennis een absolute vereiste is. Ervaring is beschikbaar voor het werken voor musea, waterschappen en stichtingen voor het behoud van bepaalde werken. Ook beheerders van openbare kunstwerken hebben de afgelopen jaren hun weg kunnen vinden naar Van Vliet Bouw en Advies. Zo hebben wij diverse openbare kunstwerken hersteld. Eén van de meest bijzondere renovatietrajecten voor Van Vliet Bouw en Advies was het volledig restaureren van een sluit voor het waterschap Rottemeren. Indien er bouwwerkzaamheden verricht dienen te worden voor bijzonder onroerend goed binnen bijzondere infrastructuren, dan is Van Vliet Bouw en Advies absoluut de juiste opdrachtnemer. 

Per direct ondersteunende directievoering. Voor deadline oplossingen. 

Vele bouwprojecten kunnen door diverse omstandigheden of overmachtsituaties uitlopen. Het niet behalen van deadlines kan enorme gevolgen hebben voor bouwprojecten, zowel voor het onroerend goed zelf als voor de financiele gevolgen. Mismanagement of overmachtsituaties zijn veel voorkomende omstandigheden. Van Vliet Bouw en Advies is in staat om direct in te grijpen in de operationele directievoering. Door het direct aansturen van het project is Van Vliet Bouw en Advies in staat om bouwprojecten een nieuwe richting in te sturen. Belangrijke strategische en tactische beslissingen op korte termijn die direct positieve invloed hebben op de operationele uitvoering van het project. Van Vliet Bouw en Advies is in staat om vastgelopen projecten binnen een zeer kort tijdsbestek weer op de rails te krijgen. 

 

Van Vliet bouw en advies Specialismen