Gedegen advies. Effectief bouwen. Voor particulieren en professionals. 

Van Vliet Bouw en Advies - Erkend leerbedrijf
Van Vliet Bouw en Advies - Bouwgarant
Van Vliet Bouw en Advies - Woningborg

Bouwbegeleiding particulieren

Het zou toch mooi zijn om een goed onafhankelijk advies over een kleine of grote verbouwing aan huis te krijgen. Van Vliet Bouw en Advies bespaart u geld en tijd met een vakkundig persoonlijk advies. 

U haalt een deadline niet?

Van Vliet Bouw en Advies wordt ingezet door projectontwikkelaars bij het risico van het niet behalen van deadlines binnen een bouwproject. Per direct ondersteunende directievoering beschikbaar. 

 

Complexe werken. Graag!

Van Vliet Bouw en Advies wordt door de aanwezige kennis en ervaring ingezet als adviseur en uitvoerder voor complexe bouwwerken. Van monumentale werken tot architectonische innovaties. 

 

2019: Meer ruimte dakopbouw

Van Vliet Bouw en Advies is dé Specialist voor het  snel en goed plaatsen van dakterrassen en dakopbouwen. Met minimale overlast voor bewoners en omwonenden. Meer woongenot en ruimte!

Toezicht directievoering. Leidend of adviserend. 

Van Vliet Bouw en Advies levert toezichthouders die direct de verantwoordelijkheid nemen voor de directievoering van een bouwproject. Ook levert Van Vliet Bouw en Advies adviseurs die toegevoegd kunnen worden aan de directievoering binnen een bouwproject. In alle gevallen wordt gezorgd voor een inbreng van vakkennis, met name gericht op het gevolg geven van de projectdoelen binnen het bouwproject. Naast de volledige verantwoordig van het bouwproject kan Van Vliet Bouw en Advies ook ingezet worden voor een adviseursrol. Deze adviseursrol komt het beste tot uiting in de voorbereiding van een bouwproject, ofwel de ontwerpfase. Met name over bouwtechnische en productspecifieke aspecten kan Van Vliet Bouw en Advies een enorme toegevoegde waarde hebben voor het bouwproject. 

Wij werken regelmatig voor staatsbosbeheer.

Energiezuinig wonen en werken. Maatwerk advies. 

Van Vliet Bouw en Advies is een uitstekende partner als het gaat om een adviserende rol binnen een nieuw- of verbouwproject dan wel renovaties voor energiezuinige oplossingen. Door een optimale kennis van specifieke bouwoplossingen voor energiezuiniger wonen en werken is Van Vliet Bouw en Advies in staat om vakkundige bouwprojecten te begeleiden dan wel de volledige directievoering voor rekening te nemen. Samen met de opdrachtgever worden bouwkundige oplossingen geinventariseerd. De oplossingen worden besproken met architecten en eventueel betrokken derden. 

Uw contactpersoon: Ronald van Vliet 

Zekerheid & Garantie bij Van Vliet Bouw en Advies

Bent u bang dat het veel meer gaat kosten dan gedacht, dat het allemaal veel langer gaat duren of dat Van Vliet Bouw en Advies het werk niet netjes oplevert? Geen zorgen, want Van Vliet Bouw en Advies is een Bouwgarant bouwbedrijf.

Wat betekent dit voor u?

  • Kwaliteitscontroles
  • Garantie
  • Uitgebreide klachtregeling
  • Geschillen- commissie
  • Aantoonbare ervaring
  • Juiste diploma’s & verzekeringen
  • Duidelijke afspraken

Van Vliet Bouw en Advies wil u graag bekend maken met de 7 stappen voor Optimale zekerheid van Bouwgarant. Kijk eens op de website van Bouwgarant als u meer wilt weten over onze zekerheden.